JongBdsm

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

JongBDSM-bijeenkomsten

Wat is er te beleven op zo’n bijeenkomst?

In de eerste plaats wil JongBdsm ontdekkende jongeren ( en hun eventueel oudere partner) op een veilige en sociale manier laten proeven van een bdsmfeestje, meer ervaren jongeren een speelmogelijkheid bieden die hen thuis soms ontbreekt, en vooral gelijkgestemde mensen in contact brengen met elkaar.

JongBdsm zorgt in de mate van het mogelijke dat er op elk feestje een workshop gegeven wordt door ervaren bdsm’ers waaraan de gasten vrijblijvend kunnen deelnemen. Op die manier kan men ook iets bijleren.

Als je helemaal nieuw bent en je komt voor de eerste keer naar een bijeenkomst, krijg je ook een rondleiding, zo leer je meteen al een paar mensen kennen en kan je in ieder geval je weg vinden!

Waar en wanneer gaan die bijeenkomsten door?

JongBdsm houdt elke tweede zaterdag van de maand een bijeenkomst voor jonge bdsm’ers van 18 tot en met 35 jaar in het Zoete Zweep Verenigingslokaal. De feestjes beginnen om 16u en gaan door tot 03u.

Adres: Zoete Zweep Verenigingslokaal, Woestijnestraat 11b2, Nieuw Namen (Nederland)

Hoe geraak ik daar?

Met het openbaar vervoer is het lokaal niet gemakkelijk te bereiken, vele mensen zijn bereid tot carpoolen, kijk of er reeds een carpool topic is voor het feestje in de jongbdsm-groep op fetlife en anders mag je er steeds een openen.

Zit je nog niet op fetlife, stuur een mailtje naar  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Zij weten wie er komt en misschien kunnen ze je zo wel een rit bezorgen.

Wat kost zo'n bijeenkomst?

Aan de kassa betaal je bij het binnenkomen je inkom en gedurende de hele avond kan je er ook terecht voor het kopen van drankkaarten van Zoete Zweep ter waarde van €10. Een cola kost je bijvoorbeeld €1,50 voor een blikje. Deze kaarten blijven geldig op andere bijeenkomsten van JongBdsm en Zoete Zweep.

De inkomprijs is €18 voor een single en €24 voor een koppel. Indien je lid bent van de officiële vereniging Zoete Zweep wordt dat €12 voor een single en €18 voor een koppel. Lid worden kost €24 voor een single, €36 voor een koppel en €36 + €12 per extra persoon voor een poly-groep. Dit heeft enkele voordelen zoals een korting op de inkomprijs. Verder kunnen leden gebruik maken van het verenigingslokaal, in principe op eender welk tijdstip – na de afspraak met de beheerders.

Is er een dresscode?

We houden het steeds gezellig en laagdrempelig, er is dus ook géén dresscode, maar we houden ons aan “Dress To Impress”. Hou het netjes en wees vooral jezelf.

Moet ik iets meebrengen?

Gezien we vallen onder een officiële vereniging, zien we ons genoodzaakt de leeftijden te controleren. We vragen je dan ook om je identiteitskaart mee te brengen en deze te tonen aan de kassa.

Als je wil spelen, zijn er toestellen aanwezig die je kan gebruiken. Klein materiaal moet je echter zelf meebrengen in verband met hygiëne en veiligheid.

Een fototoestel kan je in ieder geval thuis laten, want omwille van de privacy wordt het niet toegestaan dat er foto’s gemaakt worden tenzij door de huisfotograaf.

Huisfotograaf?

Hoe een huisfotograaf? Loopt er echt iemand rond foto's te nemen? En mijn privacy dan? Wat als ik dit helemaal niet wil?

GEEN paniek, deze persoon heeft een fototoestel bij, maar neemt alleen foto's wanneer gevraagd! Ben je van plan een leuke bondage te doen en wil je hier een foto van? Breng dan een geheugenkaartje mee zodat de huisfotograaf dit in zijn toestel kan stoppen en een paar leuke foto's kan maken. Achteraf krijg jij je kaartje gewoon terug en laat hij zien dat de foto's niet meer op zijn toestel staan. Privacy gerespecteerd.

Ook gaat hij er steeds voor zorgen dat alleen de gewillige mensen op de foto staan en geen omstaanders.

Hoe kan ik me aanmelden?

Heb je interesse in zo’n feestje? Meld je dan zo snel mogelijk aan op This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Elk feestje wordt ook op Fetlife gemeld! Voeg JongBdsm toe bij je vrienden om hier gemakkelijk van op de hoogte gehouden te worden.

Het JongBdsm-team