JongBdsm

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Privacy

 

Bdsm is een levensstijl, een hobby, een seksuele geaardheid - hoe je het ook wil noemen - die niet door iedereen geaccepteerd wordt. Daarom kiezen veel bdsm’ers ervoor om hun privacy te beschermen. Op onze bijeenkomsten mogen dan ook geen foto’s gemaakt door leden om ieders privacy te respecteren. Ook in cafés en op bdsm-beurzen wordt die regel gehanteerd.

Wil je toch een foto om een mooie herinnering vast te leggen, dan kan deze gemaakt worden door onze huisfotograaf, die het alleenrecht heeft een foto te nemen. Het spreekt voor zich dat er alleen een foto genomen zal worden zonder andere leden op de achtergrond.

Het kan handig zijn om een apart e-mailadres te maken voor je bdsm-activiteiten als je je wil aanmelden op het forum of een andere website, om informatie gemaild te krijgen van een bdsm-winkel, om te mailen met gelijkgestemden. Sta even stil bij de keuze die je maakt. Als je een leuke Meesteres wil versieren, lijkt het geen goed idee haar te mailen via iets als  “subboy_lekkeRrRinmijnkont_69”. De kans dat je dan een mail terugkrijgt is wellicht bijzonder klein.

Verder kan je overal een nickname gebruiken. Niemand hoeft je echte voor- en achternaam te weten. Ook je adres en geboortedatum kan je gewoon geheimhouden.